Highlighter Pluhur-UMF
Highlighter Pluhur-UMF
Highlighter Pluhur-UMF

  Highlighter Pluhur-UMF

  Lek 1,600
   DESCRIPTION

   Formula jonë  e  Minerale Blush ofron pigmentim të lartë dhe aplikim të butë e të lehtë. Pluhuri i imët krijon një shtresë të hollë, të butë me ngjyra transparente për t’i dhënë faqeve tuaja një shkëlqim të butë natyral.Mineral Blush mund të përdoret e thatë për pigmentim të pastër ose me një furçë të lagur për një efekt më të gjallë.


   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP