Skip to product information
1 of 1

Modastika Cosmetics

Maskë për Fytyrën me Argjilë dhe Alga Deti

Maskë për Fytyrën me Argjilë dhe Alga Deti

Regular price Lek 800 ALL
Regular price Sale price Lek 800 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Efektet pastruese të argjilës luajnë një rol të rëndësishëm në pastrimin e lëkurës nga qelizat e vdekura dhe duke mbajtur njëkohësisht në balancë yndyrën.

Ndihmon për të forcuar sistemin natyral dhe mbrojtjes së lëkurës si dhe për të rritur kapacitetin e saj të hidratimit falë algave, të cilat janë të pasura me minerale dhe vitamina. Maskat e fytyrës me bazë argjile shtojnë gjallëri në ritualin tuaj të kujdesit për fytyrën me 5 lloje të ndryshme në formatin 100 ml.

Përdorimi i produktit:

Aplikoni një shtresë të hollë në zonën e pastruar të fytyrës

-Prisni 15-20 minuta.

-Shpëlajeni maskën e tharë me ujë të ngrohtë.

Aplikohet 1-2 herë në javë.

 Nuk përmban substanca të dëmshme për shëndetin e njeriut si SLS, SLES dhe paraben. Produkti nuk është testuar në kafshë.

 

View full details