Mask ─ Chef i lëkurës tënde

  Mask ─ Chef i lëkurës tënde

  Lek 13,000 Lek 17,900
   DESCRIPTION

   1+1

   Makineria e avullit +Makineria për maska BIO

   Makineria e avullit

   Ndryshe nga pajisjet normale të avullit për fytyrën që prodhojnë vetëm avull uji, avulli ynë Nano Jonik i fytyrës depërton thellë në poret tuaja. Duke e zbërthyer ujin në nanogrimca, kjo është deri në 10 herë më efektive për të depërtuar në lëkurën tuaj. Merrni këtë si një dhuratë për të dashurit tuaj ose për veten tuaj për të përfituar sa më shumë nga rutina juaj e kujdesit të lëkurës.

    

   Maska Modastika e Sigurt dhe Unike!

   Maska për fytyrën me ngjyra të ndryshme mund të projektohen me lëng frutash dhe perimesh,çaj,qumësht,qumësht soje, mjaltë, birrë, verë të kuqe, vajra esenciale, bimë, lule,vezë duke i bashkuar kolagjenin natyral ekskluziv (të certifikuar nga FDA) dhe përbërës të ndryshëm natyralë të cilat sigurojnë maskat që keni ëndërruar.

    

    

   Ju do të mund ti riktheni lëkurës pamjen e freskët dhe rinore falë përdorimit të kolagjenit ne ritualet e përkujdesit të lëkurës.

   Kolagjeni është nevoja themelore jo vetëm për parandalimin e shenjave të plakjes, por ndihmon dhe në zbardhjen e lëkurës, në mbajtjen e elasticitetit të saj. Parandalon oksidimin e qelizave dhe ngadalësimin e plakjes për tu mbajtur të rinj dhe të bukur.

    

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP