Skip to product information
1 of 1

Modastika Cosmetics

Maskë -Set pastrues për fytyrën

Maskë -Set pastrues për fytyrën

Regular price Lek 3,000 ALL
Regular price Sale price Lek 3,000 ALL
Sale Sold out
Tax included.
  • Efekt intensiv, rigjallërues dhe antioksidues
  • Efektivisht tonifikon fytyrën, duke përthithur sebumin e tepër
  • Balancon  zonat e yndyrshme
  • Redukton pikat e zeza
  • Me veprimin sinergjik të argjilës rozë, jeshile të bardhë  të levandos dhe kamomilit


Përdorimi:

Përzjeni sasinë e duhur të pluhurit dhe hidrolatave për të përfituar konsistencën e baltës, aplikoni një shtresë në mënyrë të njëtrajtshme, në të gjithë fytyrën  dhe në zonën T për lëkurën mikse duke evituar zonën e syve. Lëreni të veprojë dhe më pas shpëlajeni përpara se të thahet plotësisht.

View full details