Makineria e avullit
Makineria e avullit
Makineria e avullit

  Makineria e avullit

  Lek 5,990 Lek 7,000
   DESCRIPTION

   Ndryshe nga pajisjet normale të avullit për fytyrën që prodhojnë vetëm avull uji, avulli ynë Nano Jonik i fytyrës depërton thellë në poret tuaja. Duke e zbërthyer ujin në nanogrimca, kjo është deri në 10 herë më efektive për të depërtuar në lëkurën tuaj. Merrni këtë si një dhuratë për të dashurit tuaj ose për veten tuaj për të përfituar sa më shumë nga rutina juaj e kujdesit të lëkurës.

    

   Avulluesi Nano Jonik i fytyrës i projektuar me llambë atomizuese EKSKLUZIVE dhe atomizues të ri zanor për të prodhuar nano avull me grimca jonike të ngarkuara negativisht. Nano avulli i kombinuar me grimcat jonike të ujit është deri në 10 herë më efektiv në depërtimin e lëkurës. Mund të zhbllokojë poret tuaja dhe të përmirësojë tonin e lëkurës tuaj. Kjo pajisje është jo-invazive dhe madje relaksuese!

   Shijoni SPA profesionale të fytyrës në shtëpi apo edhe në udhëtim!

   Si të përdoret?
   Hapi 1: Shtoni ujë me gotën matëse dhe mos e kaloni vijën e shënuar maksimale të nivelit të ujit.

   Hapi 2: Futeni spinën në prizë, avulli do të lëshohet pas të 20 sekondave që kur ndizet çelësi.

   Hapi 3: Për të siguruar që avulli të mbulojë të gjithë fytyrën, mbajeni fytyrën larg 20 cm ose më shumë. Funksionon më mirë me një peshqir rreth kokës.

   Hapi 4: Pas avullimit, shtypni çelësin për të fikur energjinë dhe bëni rutinën normale të kujdesit të lëkurës.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS
   BACK TO TOP