Lip Gloss Mat
Lip Gloss Mat
Lip Gloss Mat
Lip Gloss Mat
Lip Gloss Mat
Lip Gloss Mat
Lip Gloss Mat
Lip Gloss Mat
Lip Gloss Mat
Lip Gloss Mat
Lip Gloss Mat

  Lip Gloss Mat

  Lek 1,100
   DESCRIPTION

   Një shkëlqyes buzësh me ngjyra natyrale dhe mat i cili qëndron gjatë në buzë.

   Për buzë te ngjyrosura në mënyrë intensive dhe nuanca që zgjasin.

   Cilësi që kombinon butësinë dhe aftësinë e qëndrimit të ngjyrës gjatë. Furça mundëson të aplikohet lehtë dhe me saktës

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP