Lip Gloss

  Lip Gloss

  Lek 249 Lek 499
   DESCRIPTION

   Shkëlqyes dhe hidratues buzësh me një mbulim të dukshëm.

   Pro-Glam LipGloss vjen me nje gamë të gjerë për të gjitha nuancat që ju dëshironi .

   Krijoni një pamje fantastike të buzëve, me mbulim të butë, gjithmonë me shkëlqim dhe asnjëherë të thatë.  

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP