Len | Tint Krem dite hidratues
Len | Tint Krem dite hidratues
Len | Tint Krem dite hidratues
Len | Tint Krem dite hidratues
Len | Tint Krem dite hidratues
Len | Tint Krem dite hidratues
Len | Tint Krem dite hidratues

  Len | Tint Krem dite hidratues

  Lek 3,000
   DESCRIPTION

   Krem dite për kujdesin dhe mbrojtjen e fytyrës i cili ju jep një shkëlqim natyral dhe ka një efekt hidratues si dhe  butësisht korrigjues dhe unifikues të ngjyrave të fytyrës për shkak të mineraleve shumë të pastruara.

   • 2-në-1: më e mira e produkteve të kujdesit ndaj fytyrës dhe fondatinës të IDUN Minerals në një produkt të vetëm
   • Përmban vajra natyrorë të kujdesshëm dhe hidratues (canola, shea dhe ulliri)
   • Pasuruar me antioksidantë mbrojtës vitaminë C dhe E si dhe glicerinë dhe PCA (për hidratim ekstra)

   Glicerina
   Glicerina gjendet natyrshëm në lëkurë dhe e mban lëkurën të hidratuar. Eshtë pjesë e NMF (faktor natyror hidratues). 

   Gjalpë Shea dhe Vaji I Shea

   Funksioni: Zbutës
   Gjalpi shea ka funksion zbutës për lëkurën. Ajo formon një pengesë mbrojtëse afatgjatë në lëkurë për të zvogëluar humbjen e ujit dhe për ta mbajtur lëkurën të hidratuar.   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP