Skip to product information
1 of 1

Modastika

Lazer Braun

Lazer Braun

Regular price Lek 50,000 ALL
Regular price Sale price Lek 50,000 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Depilatori me lazer me i shpejte

Depiloni te dyja kembet ne me pak se 5 minuta ne nivelin me te ulet te energjise

Testuar klinikisht per te mos ofruar dhimbje

Testuar klinikisht nga ekspertet, per depilim pa dhimbje dhe nje lekure te bute

2 modalitete per perdorim te shpejte

Modaliteti i rreshqitjes ofron me shume fuqi dhe perdoret per trajtim me te shpejte

Modaliteti i stampimit ofron trajtim me te pershtatshem per zona me te vogla dhe te ndjeshme
View full details