Laps për vetullat
Laps për vetullat
Laps për vetullat

  Laps për vetullat

  Lek 900
   DESCRIPTION

   Ky laps është kundër ujit dhe jetëgjatë.Krijon pamje natyrale, i lehtë dhe i përshtatshëm për tu përdorur. I përkryer për makeup profesional dhe për fillestare.Perfekte për përdorim  të përditshëm.

    

    

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP