Laps për vetulla me krëhër
Laps për vetulla me krëhër
Laps për vetulla me krëhër
Laps për vetulla me krëhër

  Laps për vetulla me krëhër

  Lek 700
   DESCRIPTION

   Ky laps është kundër ujit dhe jetëgjatë. Krijon pamje natyrale, i lehtë dhe i përshtatshëm për tu përdorur. I përkryer për makeup artist profesional dhe për fillestare. Perfekte për përdorim në shtëpi ose kur jeni në udhëtim. Vjen në ngjyra të ndryshme.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP