Skip to product information
1 of 11

Modastika Cosmetics

Laps për sytë-GIZZENE

Laps për sytë-GIZZENE

Regular price Lek 299 ALL
Regular price Sale price Lek 299 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Color

Siguroni një përkufizim të saktë pa dëmtuar  zonën delikate të syve.
Mund të përdoret për të arritur një pamje të shumëllojshme nga ajo sensuale deri tek ajo më ekstravagante.
Aplikim i butë me ngjyrë të pasur dhe të qëndrueshme.

View full details