Skip to product information
1 of 1

Modastika

Laps për sy + Rimel Voluminoz

Laps për sy + Rimel Voluminoz

Regular price Lek 999 ALL
Regular price Sale price Lek 999 ALL
Sale Sold out
Tax included.

1+1 falas!

Laps për sy 


Mund të përdoret për të arritur një pamje të shumëllojshme nga ajo sensuale deri tek ajo më ekstravagante.
Aplikim i butë me ngjyrë të pasur dhe të qëndrueshme.

 Rimel Voluminoz

Një rimel që zgjat ,volumizon  dhe ndan qerpikët  për një pamje sa më natyrale.Ky rimel ju mundëson të realizoni qerpikët që keni ëndërruar! Furça e krijuar posaçërisht për të formësuar qerpikët që nga rrënja, duke rritur gjatësinë dhe vëllimin deri në majë.

Ky rimel ju ndihmon të keni qerpikë që janë të plota dhe me volum pasi furça e tij  përmban fije të vogla të dizanjuara posacërisht për të kapur, ngritur dhe dhënë formë madje edhe qerpikët e shkurtër dhe të drejtë.

View full details