Skip to product information
1 of 8

Modastika Cosmetics

Laps Kremoz Për Buzët

Laps Kremoz Për Buzët

Regular price Lek 800 ALL
Regular price Lek 0 ALL Sale price Lek 800 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Color

Një mixim i  buzëkuqit  krem dhe një lapsi buzësh normal.Zgjedhja më e mirë për të gjitha vajzat  që duan buzë me ngjyra intensive dhe efekt afatgjatë.

Këto lapsa vijnë në 8 ngjyra të ndryshme.
Nëse  ju dëshironi të arrini  një ngjyrë fantastike ,mbulim perfekt,  si dhe  hidratim për buzët tuaja atëherë ,ky është produkti juaj!

Qëndrueshmëri e gjatë dhe ngjyrë e pasur!

View full details