Laps i zi për sytë(i lëngshëm)-IDUN Minerals

  Laps i zi për sytë(i lëngshëm)-IDUN Minerals

  Lek 2,700
   DESCRIPTION

   Forma e përcaktuar e eyelinerit dhe ngjyra intensive e bëjnë të lehtë ndjekjen e formës së syrit për një rezultat magjepsës.
   Ky laps është  i testuar dhe i përshtatshëm edhe për sy të ndjeshëm si dhe për përdoruese të lenteve.
   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP