Laps Buzësh -IDUN Minerals
Laps Buzësh -IDUN Minerals
Laps Buzësh -IDUN Minerals
Laps Buzësh -IDUN Minerals

  Laps Buzësh -IDUN Minerals

  Lek 2,200
   DESCRIPTION

   Lapsat e buzëve  nga  IDUN Minerals i japin një ngjyrë  fantastike  buzëve dhe ndihmojnë buzëkuqin të mos dalë nga konturet e buzëve. Lapsat kanë një strukturë kremoze dhe janë të lehtë  për tu aplikuar. I  japin një ngjyrë intensive buzëve, por gjithashtu lënë nje hije  që krijon lehtësisht një rezultat natyral.

   Buzëkuqët e IDUN Minerals  janë plotësisht pa konservantë.

   Përmbajnë vaj ushqyes të arrës së kokosit.

   Emrat e tyre  janë marrë nga aktore të shquara suedeze.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP