Krem Trupi Tonifikues me Drosera

  Krem Trupi Tonifikues me Drosera

  Lek 2,000
   DESCRIPTION

   Krem trupi me strukturë të këndshme, ideale për t'i dhënë tonifikim natyral lëkurës.Forcon dhe ushqen lëkurën falë lëngut të Drosera, Kigelia, Kërp dhe Spec djegës, aktivizimi i vajrave të Butcher's Broom, Yarrow , Flax dhe  Rose Hip ekstra të virgjër.

    SI PËRDORET:

   Vendosni sasinë e nevojshme në lëkurë çdo ditë dhe masazhojeni me kujdes derisa të përthithet plotësisht.

    * nga bujqësia organike

   ** pa alergjen

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP