Krem për Mbrojtje nga Dielli SPF-50

  Krem për Mbrojtje nga Dielli SPF-50

  Lek 1,499 Lek 3,500
   DESCRIPTION

   Sigurisht, dielli është burimi ynë i jetës. Por rrezet UVA dhe UVB nga dielli mund të shkaktojnë dëme të pariparueshme në lëkurën tonë, si plakjen e lëkurës dhe formimin e rrudhave.

   Këto rreze mund të arrijnë në shtresat e poshtme të lëkurës, si dhe në shtresat e sipërme. Sigurisht, ky efekt është më i madh gjatë muajve të verës, megjithatë, rrezet UVA dhe UVB arrijnë në lëkurën tonë gjatë gjithë vitit.

   Në mënyrë që të mbroheni nga efektet e dëmshme të diellit, është e nevojshme të përdorni produkte që krijojnë një shtresë mbrojtëse në lëkurë.

   Thalia Natural Beauty 50 Protected Sun Cream siguron mbrojtje nga dielli SPF 50 kundër rrezeve UVA dhe UVB falë filtrave të saj.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP