Seti Kokos + Maskë Për Fytyrën DHURATË

  Seti Kokos + Maskë Për Fytyrën DHURATË

  Lek 1,990 Lek 2,600
   DESCRIPTION

   Krem Për Lëkurën me Vaj Kokosi

   Vaji i kokosit, i cili përthithet shpejt dhe lehtë nga lëkura, ushqen thellësisht, hidraton, kujdeset,  dhe zbut lëkurën. Ndërsa ndihmon për të hequr lëkurën e vdekur nga trupi, ajo gjithashtu shëron lëkurën e irrituar.

   Locion Për Trupin me Vaj Kokosi

   Ndërsa ndihmon për të hequr lëkurën e vdekur nga trupi, ajo gjithashtu shëron lëkurën e irrituar. Vaji i kokosit është gjithashtu efektiv në shenjat e plakjes. Është i mirë për rrudhat e fytyrës, qafës dhe strijat e shtatzënisë.

    Krem Për Duart me Vaj Kokosi

   Ndërsa ndihmon për të hequr lëkurën e vdekur nga trupi, ajo shëron lëkurën e irrituar dhe lehtëson kruajtjen dhe djegien e shkaktuar nga kafshimet e insekteve dhe mizave. Vaji i kokosit është gjithashtu efektiv në shenjat e plakjes.

   Makë Për Fytyën me Vaj Kokosi DHURATË

   Vaji i kokosit, i cili përthithet shpejt dhe lehtë nga lëkura, ushqen thellësisht, hidraton, kujdeset dhe zbut lëkurën.  Vaji i kokosit është gjithashtu efektiv në shenjat e plakjes. Është ndihmues për rrudhat e fytyrës dhe qafës.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP