Skip to product information
1 of 1

Modastika Cosmetics

Krem për Lëkurën me Aloe Vera

Krem për Lëkurën me Aloe Vera

Regular price Lek 800 ALL
Regular price Sale price Lek 800 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Produkt 100% natyral, i përbërë nga bima e Aloe Vera me origjinë nga Afrika, e cila njihet  si "bima e pavdekësisë". Për këtë arsye konsiderohet një depo e vërtetë mineralesh, aminoacidesh dhe vitaminash. Mjafton të theksohet vlera e aloe verës si mbajtëse e 20 mineraleve, 18 aminoacideve dhe 12 vitaminave. Thalia Natural Beauty Aloe Vera Repair and Moisturising Skin Cream parandalon tharjen e lëkurës me 50% ekstrakt aloe vera dhe vajra të vlefshëm në përmbajtjen e saj dhe siguron ushqim të thellë të lëkurës. Ky produkt është formuluar posaçërisht për të siguruar hidratimin e lëkurës së dehidratuar dhe të ekspozuar në diell. Nuk përmban paraben dhe parafinë që mund ti japin probleme shëndësore.  

Përdorimi:

Vendosni kremin në lëkurën tuaj me prekje të lehta. Ju mund ta përdorni me lehtësi këtë produkt si pjesë të rutinës së përditshme të kujdesit për lëkurën kur filloni ditën, pas dushit dhe banjës së diellit ose sa herë që keni nevojë për të.

*Nuk përmban substanca të dëmshme për shëndetin e njeriut si SLS, SLES dhe paraben. Produkti nuk është testuar në kafshë.

View full details