Krem CC-UMF

  Krem CC-UMF

  Lek 1,500
   DESCRIPTION

   Hidratoni dhe përsosni  lëkurën tuaj me  kremin  CC.I lehtë, formulë hidratuese, zvogëlon shfaqjen e linjave të imëta dhe përzihet pa mundim për një mbulim natyral dhe të zgjatur.

   Udhëzimet: Aplikoni me gishta ose furçë dhe përhapeni në formë të njëtrajtshme.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP