Korrektor Laps-IDUN Minerals
Korrektor Laps-IDUN Minerals

  Korrektor Laps-IDUN Minerals

  Lek 3,700
   DESCRIPTION
   Korrektori Laps  fshehin njollat e errëta përmes vetive reflektuese të dritës dhe ka vetinë të  përshtatet me  tonet e lëkurës.

   Përbërësit e butë nga  vaji i jojobës dhe vitaminës E  kujdesen dhe mbrojnë lëkurën.

   Aplikimi: Aplikoni në lëkurë ose mbi make-up, dhe përhapeni me majë të gishtave për shkëlqim të menjëhershëm dhe freski.

   Përmbajtja: 3 ml
   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP