Korrektor i dyfishtë-IDUN Minerals

  Korrektor i dyfishtë-IDUN Minerals

  Lek 3,700
   DESCRIPTION
   Månviol është një korrektor i dyfishtë  i cili lejon përhapjen me lehtësi në zonën delikate nën zonën e syve ose kudo që mund të jenë papërsosmëritë. Kjo formulë kremi përzihet dhe përsoset gjatë trajtimit të lëkurës me vaj jojoba dhe antioksidantit natyral dhe Vitaminës E.

   Pastërtia ekstreme e mineraleve tona ofron rezultate të bukura për të gjitha llojet e lëkurës, përfshirë edhe lëkurën e ndjeshme.

   Për rezultate më të mira, gjithmonë aplikoni korrektorin Månviol nga një furçë  e IDUN Minerals.

   Përmbajtja: 2 x 1.4 g / Net Wt 0.09 oz.
   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP