Korrektor Duo-IDUN Minerals
Korrektor Duo-IDUN Minerals

  Korrektor Duo-IDUN Minerals

  Lek 3,700
   DESCRIPTION

   Formula kremoze me dy tone,jep mbulim të plotë dhe një rezultat afatgjatë.


   • 2 në 1:

   -me tonin më të errët që mbulon skuqjen dhe problematikat 

   -toni më i lehtë mund të përdoret, në zonën nën sy për të neutralizuar rrathët  e errëta


   • Mbulim shumë i lartë

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP