Skip to product information
1 of 1

Modastika

Konturo të bukurën

Konturo të bukurën

Regular price Lek 99 ALL
Regular price Lek 300 ALL Sale price Lek 99 ALL
Sale Sold out
Tax included.

 

67% ulje për vetëm 24 h !

Laps Buzësh-GIZZENE

Një laps buzësh i dizenjuar për të nxjerrë në pah konturin e buzëve.
Theksoni konturin dhe hijen natyrale të buzëve.

Duke shfaqur një strukturë të butë  ky laps  buzësh mund të aplikohet pa probleme mbi buzët, dhe mbetet njëtrajtësisht i përhapur pas aplikimit.

 

View full details