Konturo si pro

  Konturo si pro

  Lek 150 Lek 700
   DESCRIPTION

   Laps kremoz për buzët

   80 %  ulje për vetëm 24 h !

   Laps me teksturë kremoze e cila shkrihet në buzët tuaja.

   Duke shfaqur një strukturë të butë  ky laps  buzësh mund të aplikohet pa problem mbi buzët, dhe mbetet njëtrajtësisht i përhapur pas aplikimit.

   Zgjedhja më e mirë për të gjitha vajzat  që duan buzë me ngjyra intensive dhe efekt afatgjatë.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP