Këna e Zezë
Këna e Zezë
Këna e Zezë

  Këna e Zezë

  Lek 900
   DESCRIPTION

   Baza e aplikimit: kafe e errët, kafe (40-90 minuta). Në një sfond ngjyrë kafe të hapur, sjell nuancën në tonet e errëta dhe të ftohta. Në prani të flokëve të hapur në bjonde (mbi 10%) këshillohet të vazhdohet me një mbulesë të dyfishtë:

   Këna e Kuqe N.2 ose N.3 (10-30 minuta). Shpëlajeni dhe aplikoni kënanë e zezë (40-90 minuta). Rezultati i marrë do të jetë plotësisht i dukshëm pas disa orësh nga tharja.

    SI PËRDORET:

   Përzieni sasinë e kërkuar të pluhurit me ujë të ngrohtë ose çaj të zi (opsional), derisa të merrni një masë jo shumë të trashë. Shtoni (opsionale) një majë sode buke në ujin e përgatitjes. Lëreni të pushojë për 1-4 orë, duke e kthyer herë pas here. Vendoseni në flokë pak të pastruar dhe pak të lagur. Mbështilleni me letër alumini dhe lëreni të veprojë ndërmjet 40 deri 90 minuta, në varësi të rezultatit të dëshiruar dhe bazës fillestare. Pas kohës së pritur, vazhdolarjen dhe tharjen normale.

    

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP