Këna e kuqe n.2
Këna e kuqe n.2
Këna e kuqe n.2

  Këna e kuqe n.2

  Lek 1,000
   DESCRIPTION

   Pluhuri Lawsonia i bluar imët. Fuqi shumë intensive ngjyrosëse me mbulim të shkëlqyeshëm tek flokët shumë të hapur bjond sjell nuancën drejt toneve të karotës ose konjakut (nga 10 në 60 minuta).Përdorimi i tij klasik është në ngjyrat kafe për të marrë hije të ngrohta bakri (nga 30 në 90 minuta). Me efekte të patëllxhanit të lehtë në ngjyrat e errëta (nga 45 në 90 minuta).

    SI PËRDORET:

   Përzieni sasinë e kërkuar të pluhurit me ujë të nxehtë, derisa të merrni një masë jo shumë të trashë. Shtoni uthull, lëng limoni ose kos të thjeshtë derisa rezultati të jetë një konsistencë e qëndrueshme. Vendoseni në flokë pak të pastruar dhe pak të lagur. Mbështilleni me letër alumini dhe lëreni të veprojë për 10 dhe 90 minuta, në varësi të rezultatit të dëshiruar dhe bazës fillestare. Pas kohës së pritur, vazhdo me tharjen normale. Rekomandohet ta lini të pushojë për 1 deri në 6 orë në temperaturë dhome para aplikimit për rezultate maksimale.

    

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP