Katam
Katam
Katam

  Katam

  Lek 1,200
   DESCRIPTION

   Pluhur ideal për marrjen e nuancave të ftohta dhe të errëta. Ndryshe nga Këna e Zezë, e cila ofron reflektime blu, Katam ofron hije të errëta dhe të purpurta. Baza e aplikimit: kafe e errët, kafe (40-90 minuta). Në ngjyrë kafe të hapur, sjell nuancën në tonet e errëta dhe të ftohta. Në prani të flokëve të bardha, këshillohet që të vazhdohet me një aplikim të dyfishtë, Këna e Kuqe N.2 ose N.3 (20-30 minuta), shpëlarja dhe më pas vendosja e Katam (60-90 minuta). Rezultati i marrë do të jetë plotësisht i dukshëm pas disa orësh nga tharja.

    SI PËRDORET:

   Përzieni sasinë e kërkuar të pluhurit me ujë të ngrohtë derisa të merrni një masë jo shumë të trashë. Shtoni një majë sode buke në ujin e përgatitjes. Lëreni masën të pushojë për 20-90 minuta, duke e përzier herë pas here. Vendoseni në flokë pak të pastruar dhe pak të lagur. Mbështilleni me letër alumini dhe lëreni të veprojë ndërmjet 40 dhe 90 minuta, në varësi të rezultatit të dëshiruar dhe bazës fillestare. Pas kohës së pritur, vazhdo me larjen dhe tharjen normale.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP