Skip to product information
1 of 1

Modastika Cosmetics

IPL LAZER

IPL LAZER

Regular price Lek 12,900 ALL
Regular price Lek 22,000 ALL Sale price Lek 12,900 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Dëshironi të hiqni qimet me lehtësi, pa shenja të ngelura nga brisku dhe pa qime të rrënjosura?
Tani mundeni nga komoditeti i shtëpisë tuaj në pak minuta dhe aspak dhimbje!

Përshkrimi i produktit:

Kurseni mijëra lekë dhe kohë për heqjen e qimeve.
I sigurt, pa dhimbje dhe i butë për lëkurën.
Përdoret në çdo pjesë të trupit, duke përfshirë fytyrën, trupin dhe zonën braziliane.
Pa qime të rrënjosura ose shenja në lëkurë.
Duhen vetëm disa minuta për t'u përdorur.
I certifikuar dhe i testuar klinikisht!
Lazeri Skinpetra IPL me 500,000 pulsime është makina më e avancuar IPL e disponueshme në treg.


Avantazhet:

-Ndalon rritjen e qimeve në vetëm disa seanca. (Rezultate të dukshme në 3 seanca)
-Funksionon në çdo pjesë të trupit.
-Plotësisht pa dhimbje.
-Duhen vetëm 30 minuta për t'u përdorur në të gjithë trupin.
-10000+ klientë të lumtur në mbarë botën.
-Jetëgjatësia e përdorimit mbi 12 vjet.
-Blihet një herë dhe nuk kërkon rimbushje ose produkte shtesë.

Pse të zgjidhni laserin Skinpetra?

-Redukton rritjen e qimeve që në seancën e parë.
-Lëkura qëndron e butë dhe rezultati është i përhershëm.
-Pa dhimbje, i sigurtë dhe delikat.
-Përdoret në çdo pjesë të trupit.
-Blihet një herë dhe nuk kërkon rimbushje.
-Eleminon qimet e rrënjosura që në rrënjë.
-Rezultate klinike në komoditetin e shtëpisë.
-Zgjedhje midis 5nivelesh intensiteti.
-Gjithë trupi bëhet në 30minuta
-500,000 pulsime (12+ vite jetëgjatësi)

Teknologjia e përdorur:

Duke përdorur teknologjinë më të fundit të dritës intensive pulsuese, lazeri Skinpetra IPL është në gjendje të shënjestrojë qimet e padëshiruara në rrënjë dhe t'i shkatërrojë ato me pulsime të fuqishme të dritës.
Drita pulsuese IPL depërton folikulat e qimeve. Drita bën që folikula e ekspozuar të tkurret gradualisht, duke përshpejtuar proçesin natyral të rënies së qimes dhe parandalimin e rritjes së saj.

Mënyra e përdorimit:

-Hiqni qimet me brisk përpara cdo trajtimi.
-Lidhni kordonin e rrymës në portën e rrymës elektrike.
-Përdorni syze për të mbrojtur sytë.
-Ndizeni dhe zgjidhni intensitetin e dritës.
-Vendoseni lazerin vertikal (90gradë) puthitur me lëkurën.
-Aplikoni produktet e kujdesit të lëkurës si hap i fundit për ta mbrojtur atë.
-Përdoreni rregullisht çdo dy javë.

Tonet e lëkurës në të cilat PRODUKTI MUND TË PËRDOROHET
1 2 3 4 5 6

Lazeri ynë është i përshtatshëm për të gjitha tonet, përveç nuancave më të errëta të lëkurës. Ju lutemi referojuni grafikut tonë të ngjyrës së lëkurës për të parë nëse lazeri ynë është apo jo i përshtatshëm për ju.
View full details