Skip to product information
1 of 2

Modastika Cosmetics

Serum Anti-ndotje, trajtim inovativ mbrojtës i fytyrës

Serum Anti-ndotje, trajtim inovativ mbrojtës i fytyrës

Regular price Lek 4,000 ALL
Regular price Sale price Lek 4,000 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Serum Anti-ndotje, trajtim inovativ mbrojtës i fytyrës

Ky trajtim inovativ mbrojtës i fytyrës, është krijuar për të mbrojtur lëkurën nga agjentët agresivë si dhe nga ndotja e ambientit, duke ruajtur shkëlqimin natyral të lëkurës.Elementë aktivë specialë përshtatur me antioksidantët e jashtëzakonshëm dhe me veti ushqyese të ekstrakteve organike të Pine dhe Moringa, të cilat vonojnë plakjen duke parandaluar mosbalancimin e radikaleve të lira dhe antioksidantëve që gjenden në trup. Fermentimi i përzgjedhur i Lactobacillus sjell rigjenerimin e qelizave pa ndryshuar barrierën e lëkurës. Është efektive dhe e pandjeshme në lëkurë duke e lënë një ndjesi të freskët dhe të rehatshme gjatë gjithë ditës.

Përdorimi:

Aplikoni në fytyrë, qafë dhe dekolte sasinë e duhur dhe masazhojeni derisa të përthithet plotësisht. Është e këshillueshme të plotësohet trajtimi me Intensive Antiox Concentrate.

View full details