Skip to product information
1 of 4

Modastika Cosmetics

Iluminator makeup base

Iluminator makeup base

Regular price Lek 1,900 ALL
Regular price Sale price Lek 1,900 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Color

Ndriçoni fytyrën tuaj me Iluminator-in që reflekton dhe që rrëshqet për ti dhënë një pamje të rifreskuar dhe plot me shkëlqim natyral fytyrës tuaj.

Për një shkëlqim të dukshëm, është ideale të vendosni ndriçuesin e lëngshëm në pjesën e  poshtme  të fondatinës tuaj, për një pamje shumë më delikate.

 

View full details