Laps Inliner -IDUN Minerals

  Laps Inliner -IDUN Minerals

  Lek 2,300
   DESCRIPTION

   Sand nga  IDUN Minerals është një laps me  minerale super  të pastra që mund të aplikohet në kapakët e sipërm dhe të poshtëm të syrit për të krijuar iluzionin e syve më të mëdhenj.

   Të gjithë  lapsat  e  IDUN  Minerals  janë  të testuar dhe janë të përshtatshëm  edhe për sy të ndjeshëm dhe  për përdoruese të lenteve.


   Përmbajtja: 1.14 g / Net Wt 0,04 oz.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP