Korrektor për aplikimin poshtë syve -IDUN Minerals
Korrektor për aplikimin poshtë syve -IDUN Minerals
Korrektor për aplikimin poshtë syve -IDUN Minerals
Korrektor për aplikimin poshtë syve -IDUN Minerals
Korrektor për aplikimin poshtë syve -IDUN Minerals

  Korrektor për aplikimin poshtë syve -IDUN Minerals

  Lek 3,700
   DESCRIPTION
   Korrektori perfekt për aplikimin poshtë syve nga IDUN Minerals është një korrektor i lëngshëm me një strukturë kremoze që  jep një mbulim të lartë.I jep një ndjenjë të lehtë lëkurës dhe aplikohet butësisht në mënyrë të njëtrajtshme ..
   Formula përbëhet nga elementë ushqyes që i përshtaten të gjitha llojeve të lëkurës, madje edhe  atyre më të ndjeshmeve.
   -Nuk ka elementë shtesë  të panevojshëm.
   -Pa silikon.
   -I përshtatet të gjithëve, madje edhe syve më të ndjeshëm.
   Pothuajse nuk ndjehet dhe  mbulon në mënyrë perfekte.
   Përmbajtja: 6 ml
   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP