Eyeliner Likuid -IDUN Minerals

  Eyeliner Likuid -IDUN Minerals

  Lek 2,500
   DESCRIPTION

   Kol nga IDUN Minerals  është një eyeliner i qëndrueshëm ndaj ujit që ndihmon në krijimin e formës së dëshiruar të syrit. Formula siguron mbulim të përsosur, tharje të  shpejtë dhe ngjyrë intensive falë pigmenteve minerale me pastërti të lartë. Gjithashtu është rezistent ndaj ujit dhe  zgjat gjithë ditën.

   Me anë të aplikuesit të hollë dhe të saktë realizohet  krijimi i të gjithë llojeve të kontureve sipas dëshirës.

   Produktin duhet ta pastroni  me pastrues makeup-i ose ujë të ngrohtë.

   Përmbajtja: 5,5 ml.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP