Skip to product information
1 of 1

Modastika Cosmetics

Fieno Greco

Fieno Greco

Regular price Lek 900 ALL
Regular price Sale price Lek 900 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Kjo bimë është përdorur gjithmonë për të luftuar rënien e tepërt të flokëve, si dhe për të dhënë shëndet dhe butësi. Në fakt, farat e Fenugreek përmbajnë saponina, mukilazh, trigonelinë, flavonoide, lipide, proteina, vitamina B, hekur, mangan, silic, kalcium dhe fosfor. Në maskat e fytyrës përdoret tradicionalisht, gjithashtu në sinergji me Neem, si një ilaç i shkëlqyeshëm për lëkurën seborike ( te irrituar, forme e rrjebullës ) .

 SI PËRDORET:

Përzieni sasinë e kërkuar të pluhurit me ujë të nxehtë, derisa të merrni një masë jo shumë të trashë. Rekomandohet ta lini të pushojë për 12 deri 24 orë për hidratimin e duhur. Vendoseni në flokë pak të pastruar dhe pak të lagur. Mbështilleni me celifan ose letër alumini dhe lëreni të veprojë për  20 deri 45 minuta. Pas kohës së pritur, laje  dhe vazhdo me tharjen normale.

View full details