Skip to product information
1 of 1

Modastika Cosmetics

Pastrues fytyre skrab

Pastrues fytyre skrab

Regular price Lek 2,500 ALL
Regular price Sale price Lek 2,500 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Pastrues fytyre skrab

Gentle Facial Cleanser, nëpërmjet sinergjisë së disa substancave aktive prezente në formulë,pastron butësisht  në thellësi lëkurën,duke çliruar poret nga papastërtitë dhe kundërvepron me imperfeksionet e lëkurës. Veprimi i pastrimit të thellë realizohet falë grimcave te bajames dhe lajthisë, të cilat pastrojnë në thellësi, duke eliminuar pikat e zeza, aktivizojnë qarkullimin e gjakut dhe përmirësojnë përthithjen e produkteve pasardhëse, duke stimuluar rigjenerimin e lëkurës për të patur një lëkurë të mëndafshtë. I pajisur me ingredientë aktivë, që zbusin e hidratojnë lëkurën dhe stimulojnë ringjalljen e qelizave.

 

 

 

View full details