Furçë sfumimi

  Furçë sfumimi

  Lek 2,560 Lek 3,200
   DESCRIPTION

   Përdoret për aplikimin e tonit të syve.

   Fijet janë të buta dhe të dendura për të dhënë një rezultat të përsosur dhe janë bërë nga  cilësia më e mirë e taklon-it sintetik dhe nuk lëshon fije.

   IDUN Minerals Kabuki është 100% vegane, jo e ashpër dhe nuk lëshon fije.

   Të gjitha furçat tona kanë përbërje vegane.

    

    

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP