Furçë për hijëzim të syve Precision -IDUN Minerals

  Furçë për hijëzim të syve Precision -IDUN Minerals

  Lek 1,360 Lek 1,700
   DESCRIPTION
   Furça Precision e IDUN Minerals është një furçë për aplikimin e hijes së syve, e cila përdoret  për të krijuar një rezultat ekstra të bukur dhe  të përcaktuar. Furça kompakte siguron intensitet dhe  mund të aplikoni disa shtresa. Kjo furçë merr sasinë e duhur të produktit dhe e bën aplikimin të thjeshtë dhe të përsosur. Përdorni së bashku me Eye shadow  të IDUN Mineral  për një rezultat perfekt.

   Furça nuk lëshon fije dhe vjen  bashkë me mbajtësen e saj,për të ruajtur sa më shume nga higjienën..

   Të gjitha furçat tona kanë përbërje vegane.
   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP