Furcë për fondatinë likuide - IDUN Minerals

  Furcë për fondatinë likuide - IDUN Minerals

  Lek 2,560 Lek 3,200
   DESCRIPTION

   Një furçë premium bazike e krijuar posaçërisht për fondatinë të lëngshme.
   Furça e fondatinës është prodhuar për përhapje  të lehtë dhe të njëtrajtshme kudo që aplikohet. Fijet  janë të buta dhe të dendura për të dhënë një rezultat të përsosur dhe janë bërë nga  cilësia më e mirë e taklon-it sintetik dhe nuk lëshon fije.
   Furça është antialergjike dhe e butë për ata që kanë lëkurë të ndjeshme.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP