Furçë për aplikimin e produkteve pluhur

  Furçë për aplikimin e produkteve pluhur

  Lek 2,560 Lek 3,200
   DESCRIPTION

   Furçë për aplikimin e produkteve pluhur.

   Furça është antialergjike dhe e përshtatshme për lëkurë të ndjeshme

   IDUN Minerals Kabuki është 100% vegane, jo e ashpër dhe nuk lëshon fije.

   Fijet janë të buta dhe të dendura për të dhënë një rezultat të përsosur dhe janë bërë nga  cilësia më e mirë e taklon-it sintetik dhe nuk lëshon fije.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP