Furçë për aplikimin e korrektorit

  Furçë për aplikimin e korrektorit

  Lek 700
   DESCRIPTION

   Pasi të vendosni fondatinën, mund të përdorni korrektor për të mbuluar çdo papërsosmëri dhe për të ndriçuar zonat e errëta në fytyrë.

   Për aplikimin më preçiz të korrektorit, ju sjellim këtë furçë të vogël. Ka formë si penel por është pak më e dendur.  Vendosni një sasi të vogël produkti në zonën e dëshiruar dhe më pas sfumojeni lehtë në lëkurën tuaj derisa të njëtrajtësohet me lëkurën tuaj. 

   Do të mbeteni  e mahnitur nga rezultati!

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP