Furçë për aplikimin e korrektorit-IDUN Minerals

  Furçë për aplikimin e korrektorit-IDUN Minerals

  Lek 1,360 Lek 1,700
   DESCRIPTION
   Kjo furçë Premium Taklon është e përkryer për aplikimin dhe përzierjen e masës së korrektorit.
   Furça është antialergjike dhe e butë për ata që kanë lëkurë të ndjeshme dhe të acaruar. 
   Fijet janë të buta dhe të dendura për të dhënë një rezultat të përsosur dhe janë bërë nga  cilësia më e mirë e taklon-it sintetik dhe nuk lëshon fije.
   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP