Furçë konturimi për fytyrën

  Furçë konturimi për fytyrën

  Lek 1,000
   DESCRIPTION

   Kjo furçë konturimi përdoret për produkte të konturit që janë në formë pluhuri ose kremoze. Vendoseni produktin në fytyrë dhe,kaloni në një lëvizje rrethore.Ju mund ta përdorni këtë teknikë në çdo pjesë të fytyrës tuaj që dëshironi të konturoni. 

   Furça e duhur për rezultat natyral!

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP