Furçë -IDUN Minerals

  Furçë -IDUN Minerals

  Lek 2,560 Lek 3,200
   DESCRIPTION
   Kjo furçë Kabuki premium e IDUN Minerals  është e përkryer për të përhapur  pluhurin e fondatinës dhe është krijuar për t’i dhënë fondatinës tuaj një përhapje  të përsosur në lëkurë. Furça Kabuki është bërë nga takloni më i mirë, një material sintetik që është antialergjik, kështu që edhe me akne të ndjeshme mund të aplikoni  pa irrituar lëkurën.

   IDUN Minerals Kabuki është 100% vegane, jo e ashpër  dhe nuk lëshon fije.
   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP