Furçë fiksuese për tonin e syve

  Furçë fiksuese për tonin e syve

  Lek 700
   DESCRIPTION

   Kjo furçë është shumë e dendur dhe ka një formë këndore ,të theksuar për aplikimin sa më preciz të mundshëm të tonit të syve. Është shumë e rëndësishme që të vendosni ngjyrën e tonit me sa më shumë kujdes të jetë e mundur për të krijuar pamjen tuaj të dëshiruar, veçanërisht nëse synoni pamje të guximshme dhe ekstravagante. Filloni duke vendosur një sasi të vogël të ngjyrës që dëshironi, duke u përqendruar më shumë drejt pjesës së jashtme të syrit. Rezultatet do ju lënë pa fjalë!

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP