Furçë për blush
Furçë për blush

  Furçë për blush

  Lek 1,200
   DESCRIPTION

   Nëse po përdorni një blush pluhur,atëherë është absolutisht e rëndësishme të përdorni furçën për një pamje sa më natyrale kur e aplikoni. Nëse nuk përdorni furçën e duhur kur aplikoni këtë lloj produkti, rezultati mund të duket shumë jonatyral  pasi nuk do përhapet dhe sfumohet mjaftueshëm.

   Filloni me mollëzat e faqeve dhe përqëndroni pjesën më të madhe të produktit në mollëza. Nëse jeni duke përdorur një blush në formë kremi, mund të zgjidhni një lëvizje tërheqëse për efekt më natyral. 

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP