Furça Angled Blending-IDUN Minerals

  Furça Angled Blending-IDUN Minerals

  Lek 2,560 Lek 3,200
   DESCRIPTION

   Furça  Angle-Blending nga  IDUN Minerals është e përbërë nga Taklon, materiali sintetik më i mirë, i cili është i butë për lëkurën dhe i lehtë për tu aplikuar me të. Furça përdoret për të hijëzuar dhe për të përzier hijet e syve.

   Furça Kabuki është bërë nga takloni më i mirë, një material sintetik që është antialergjik, kështu që edhe me akne të ndjeshme mund të aplikoni pa irrituar lëkurën.

    

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP