Fondatinë stick +Buzëkuq

  Fondatinë stick +Buzëkuq

  Lek 999
   DESCRIPTION

    

   1+1 falas!

   Pro Stick -GIZZENE

   Konsiderojeni si gjetjen tuaj:fondatina stick me funksion të dyfishtë.

   E krijuar posacërisht për konturimin e fytyrës,rrëshket si një lëkurë e dytë.

   Ju mund të modeloni tiparet tuaja të fytyrës duke përdorur konturimin për:

   • hollimin e fytyrës
   • theksimin e faqeve
   • zvogëlimin ose zmadhimin e fytyrës, dhe ballit
   • mjekrës,hundë
   • dekoltesë

   Kjo teknikë universale mund të rregullojë menjëherë çdo gjë që nuk na pëlqen dhe në makiazhin e përditshëm mund të përdoret po aq shpesh sa rimeli ose i kuqi i buzëve.

   Konturimi si makiazh i përditshëm konsiston në dhënien e një efekti vizual që i jep fytyrës sonë tipare tri dimensionale, shprehëse, dhe proporcionale në harmoni të plotë.

   Nëpërmjet konturimit të saktë të fytyrës mund të arrish një makeup lift.

   Krijuar për të gjitha llojet e lëkurës ju siguron një përfundim mat dhe natyral.

    

   Buzëkuq Beauty -GIZZENE

   Një buzëkuq kremoz,shumë i pigmentuar i cili shkrihet  në buzë për të krijuar një ngjyrë të thellë ,duke i dhënë buzëve tuaja nuanca të lehta në ngjyrë për një pamje moderne.


   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP