Fondatinë pluhur-IDUN Minerals
Fondatinë pluhur-IDUN Minerals
Fondatinë pluhur-IDUN Minerals
Fondatinë pluhur-IDUN Minerals
Fondatinë pluhur-IDUN Minerals
Fondatinë pluhur-IDUN Minerals
Fondatinë pluhur-IDUN Minerals
Fondatinë pluhur-IDUN Minerals
Fondatinë pluhur-IDUN Minerals
Fondatinë pluhur-IDUN Minerals
Fondatinë pluhur-IDUN Minerals
Fondatinë pluhur-IDUN Minerals
Fondatinë pluhur-IDUN Minerals
Fondatinë pluhur-IDUN Minerals
Fondatinë pluhur-IDUN Minerals

  Fondatinë pluhur-IDUN Minerals

  Lek 4,800
   DESCRIPTION

   Fondatina pluhur me minerale ultra te pastra nga  IDUN Minerals krijon një përfundim të ndritshëm, natyral, ndërkohë që  kujdeset për lëkurën dhe e mbron atë. Pigmentet e pasura natyrale ofrojnë një ngjyrë të njëtrajtshme , të përzier me një përfundim  të butë dhe fantastik i cili reziston të qëndrojë  gjithë ditës sikur sapo e keni aplikuar.

   Pastërtia ekstreme e mineraleve tona ofron rezultate të bukura për të gjitha llojet e lëkurës, përfshirë edhe lëkurën e ndjeshme.

   Eshtë i vetmi produkt kozmetikë në treg që miratohet nga Shoqata Suedeze e Astmës dhe Alergjisë.

   100% vegan.

   Për rezultate të përsosura, aplikojeni atë me një furçë kabuki.

   Përmbajtja: 9 g / Net Wt 0,31 oz.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP